Eén-op-één bijlessen

Eén-op-één bijlessen

Wanneer een leerling of student moeite heeft om zich te concentreren in groep of nood heeft aan extra ondersteuning, biedt Mosselman Training en Coaching ook één-op-één begeleiding aan. Tijdens de persoonlijke sessie staat gefocust werken in een rustige omgeving centraal. Er is voldoende persoonlijke aandacht om de eventuele tekorten weg te werken of om de nodige energie te steken in het verwerven van een juiste studiehouding.

Bijlessen reserveren

Deze privébijlessen dienen wel op voorhand gereserveerd te worden. Deze vinden plaats in onderling overleg en op basis van beschikbaarheid. Deze vorm van intensieve begeleiding stelt de begeleider in staat om specifiek in te spelen op de noden van de leerling of de student.

Terug naar overzicht
Leerkrachten & ouders De trainingen voor docenten en ouders besteden aandacht aan diverse onderwerpen, zoals dyslexie, communicatie en studievaardigheden. Deze bijscholingen vergroten de professionaliteit en het praktisch handelen van de deelnemers: na afloop gaat de docent, de ouder, de studiebegeleider,... naar huis met een pak handige tools waarmee hij in zijn eigen praktijk meteen aan de slag kan. Bekijk alle trainingen.
Leerlingen & studenten De studiebegeleiding en de studiecoaching is erop gericht om leerlingen en studenten die kampen met concentratieproblemen, dyslexie, examenstress, inefficiënt studeren,… te helpen en te ondersteunen. Deze studiebegeleiding kan op verschillende manieren gegeven worden: in een kleine groep (max. 6 deelnemers), één-op-één, in het volledig uitgeruste trainingscentrum of op locatie. Bekijk alle trainingen.