Training en bijscholing voor (onderwijs)professionals en ouders

Mosselman Training en Coaching voorziet training en bijscholing van zowel beginnende als ervaren (onderwijs)professionals als ouders van kinderen met dyslexie. De trainingen en bijscholingen kunnen in het trainingscentrum van Mosselman Training en Coaching plaatsvinden of op locatie.

De trainingen in het trainingscentrum zullen doorgaan in een kleine groep zodat open communicatie, uitwisseling en voldoende persoonlijke aandacht centraal staan. De trainingen op locatie zijn ook geschikt voor grotere groepen, met een maximum van 20 personen, zodat ook hier ruimte is voor persoonlijke inbreng. Mosselman Training en Coaching verzorgt tevens graag uw lezing, workshop, studiedag,… op maat. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

  • Training 1: Dyslexie, wetenschappelijke inzichten voor professionals in de onderwijspraktijk
  • Training 2: Dyslexie, wetenschappelijke inzichten en tips & tricks voor ouders
  • Training 3: Krachtig studeren
Leerkrachten & ouders De trainingen voor docenten en ouders besteden aandacht aan diverse onderwerpen, zoals dyslexie, communicatie en studievaardigheden. Deze bijscholingen vergroten de professionaliteit en het praktisch handelen van de deelnemers: na afloop gaat de docent, de ouder, de studiebegeleider,... naar huis met een pak handige tools waarmee hij in zijn eigen praktijk meteen aan de slag kan. Bekijk alle trainingen.
Leerlingen & studenten De studiebegeleiding en de studiecoaching is erop gericht om leerlingen en studenten die kampen met concentratieproblemen, dyslexie, examenstress, inefficiënt studeren,… te helpen en te ondersteunen. Deze studiebegeleiding kan op verschillende manieren gegeven worden: in een kleine groep (max. 6 deelnemers), één-op-één, in het volledig uitgeruste trainingscentrum of op locatie. Bekijk alle trainingen.